Är du intresserad av en valp?

Just nu finns det inga planer på några kullar under 2023. Men planer finns för en eller två kullar under 2024. Är du intresserad av en collievalp så mejla mig på kirsten.wretstrand@gmail.com

Mina valpar levereras veterinärbesiktigade, vaccinerad, ögonlysta, de har blivit avmaskade 3 ggr, jag använder SKK:s köpekontrakt och i priset ingår MH (kostar 700kr).
När de närmar sig 15 månaders ålder kommer jag bjuda in till ett uppfödar-MH. Det är väldigt roligt att samla kullen för ett MH. Ni valpköpare får mer kunskap om hur er hund reagerar i olika situationer samtidigt som jag får veta mer om hur kullen blev som helhet och Collieklubben får underlag om status i rasen.

Jag vill också att du röntgar din hund, både höfter och armbågar när den har fyllt 12 månader.

Jag anordnar även kullträffar någon gång om året där du som valpköpare kan delta. Givetvis är det lite svårt när man bok norrut då jag håller till på Österlen.

För varje kull skapar jag en sluten Facebook-grupp där ni alla i kullen blir inbjudna. Där kan ni ställa frågor, lägga in bilder (som jag uppskattar mycket) och jag bjuder in er till MH och kennelträffar där.

Välkommen att höra av dig!